Πρόγραμμα Astroleon Betting Help

Πρόγραμμα Astroleon Betting Help

Ένα ιδιαίτερο πρόγραμμά μας είναι το Astroleon Betting help.
Αφορά αυτούς που ασχολούνται με το στοίχημα και φιλοδοξεί να τους δώσει ένα χρήσιμο εργαλείο, σ’ αυτή τους την ενασχόληση.

Τι ακριβώς κάνει:

Μας βοηθά να έχουμε στοιχεία ομάδων (ποδοσφαιρικών, μπάσκετ κ.λπ.) και να μπορούμε να δούμε για κάποια συγκεκριμένη ημέρα, αν η ομάδα αυτή ευνοείται ή όχι, οπότε μπορούμε να προβλέψουμε πιθανό αποτέλεσμα.

Η βάση του προγράμματος είναι καθαρά αστρολογική. Κι όπως με αστρολογικά δεδομένα μπορούμε να δούμε τυχερές και μη ημέρες για κάποιο άτομο για κάποιο διάστημα, έτσι και για τις ομάδες, με βάση τα στοιχεία προπονητών αλλά και παικτών, μπορούμε να έχουμε τις αντίστοιχες ενδείξεις.

Η ιστορία ξεκινάει πριν 15 περίπου χρόνια, που μου ζήτησαν να φτιάξω πρόγραμμα τυχερών ημερών, το οποίο έφτιαξα χρησιμοποιώντας αστρολογικά δεδομένα  και δουλεύει ικανοποιητικά μέχρι σήμερα. Αφού λοιπόν δουλεύει για έναν, γιατί να μην το χρησιμοποιήσω και για πολλούς; Κατέγραψα και ενημερώνω ανελλιπώς τα στοιχεία προπονητών ομάδων, ή και παικτών, οπότε για ένα αγώνα κάποιας μέρας, μπορώ να δω ποιος από τους δύο προπονητές ευνοείται και πόσο κι έτσι για κάποιους αγώνες έχω αναμφισβήτητες ενδείξεις για το αποτέλεσμα.


Στην παραπάνω εικόνα βλέπετε τις επιλογές.   

Αν ενδιαφέρεστε, μπορούμε να σας ενημερώσουμε περισσότερο, ή να σας κάνουμε και μια δωρεάν επίδειξη, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα του προγράμματος.